Amanida verda
Ingredients (6  persones):

– 3 Pastanaga
– 1 Ceba
– 1 Enciam iceberg
– 1 llauna d’olives
– Espàrrecs blancs
– 3 tomàquets

Elaboració:

Pelem i tallem la ceba, la pastanaga la ratllem, els tomàquets els rentem i els tallem a porcions petites. Rentem l’enciam per eliminar possibles restes de terra i tallem les fulles petites. Preparem l’amanida, en una safata afegim les verdures, els espàrrecs escorreguts i les olives tallades per la meitat. Amanim amb sal i oli d’oliva.

Paella d’arròs
Ingredients (6  persones):

– 1 pebrot verd
– 1 pebrot vermell
– 1 ceba
– Arròs
– 2 grans d’all
– 700gr de costella de porc
– 3 tomàquets 
– 1 preparat de peix: gambetes, musclos, escamarlans, pèsols, calamars
– 1 litre de caldo preparat per paella.

Elaboració:

En primer lloc preparem les verdures, pelem i piquem la ceba i piquem el pebrot, en una paella sofregim les verdures amb oli d’oliva fins que quedin toves, a continuació afegim el peix. Passat uns minuts retirem el sofregit amb el peix, afegim més oli a la paella i rostim la costella tallada a daus petits, quan està rostida afegim el tomàquet ratllat i l’arròs (calculant 1 tassa de cafè per persona), ho anem vigilant que no s’enganxi, li posarem cúrcuma. Anem afegint caldo de peix per tal que es vagi cuinant. Quan li quedin pocs minuts afegim el marisc que prèviament havíem retirat.

Taronja amb mel i canyella:
Ingredients (6 persones):

– 6 taronges
– mel
– canyella

Elaboració:

Pelem les taronges i les tallem ben fines, les col·loquem en una safata i ho condimentem amb mel i canyella.

Comparteix aquesta publicació: