AMANIDA DE POMA AMB VINAGRETA DE MEL
INGREDIENTS PER A 5 PERSONES
Escarola
Tomàquet
Ceba
Poma
Mel
Oli d’oliva
Sal i pebre negre
ELABORACIÓ
- Preparem l’amanida amb escarola, daus de poma, ceba tendra i un tomàquet d’amanir.
- Elaborem una vinagreta emulsionant oli d’oliva amb mel. Condimentem l’amanida.
ESPAGUETIS DE MARISC
INGREDIENTS PER A 5 PERSONES
Espaguetis integrals 350g
Tomàquet madur 4
All 2 grans
Musclos 400g
Anelles de calamar
Fulla de llorer
Oli d’oliva
Pebre negre
ELABORACIÓ
- Cuinem els musclos al vapor, en una olla posem dos dits d’aigua, un gra d’all, una fulla de llorer, un pessic de pebre i un raig d’oli. Tapem l’olla i esperem fins que els musclos s’obrin. Retirem del foc i reservem. No llencem l’aigua dels musclos, ens serviran per cuinar la pasta.
- Tallem les anelles de calamars a porcions més petites. Les saltegem en una paella amb oli d’oliva. Quan estiguin daurades les retirem i reservem.
- En la mateixa paella preparem el sofregit amb all i tomàquet ratllat. Quan hagi reduït incorporem els calamars i la carn dels musclos.
- Cuinem els espaguetis amb l’aigua de cocció dels musclos, si n’hi fes falta podem afegir més aigua. Deixem cuinar el temps indicat a l’envàs.
- Un cop cuits els barregem amb la salsa.
Deixa un comentari