AMANIDA DE POMA AMB VINAGRETA DE MEL

INGREDIENTS PER A 5 PERSONES

Escarola

Tomàquet

Ceba

Poma 

Mel

Oli d’oliva

Sal i pebre negre

ELABORACIÓ

  1. Preparem l’amanida amb escarola, daus de poma, ceba tendra i un tomàquet d’amanir.
  2. Elaborem una vinagreta emulsionant oli d’oliva amb mel. Condimentem l’amanida.

ESPAGUETIS DE MARISC

INGREDIENTS PER A 5 PERSONES

Espaguetis integrals 350g

Tomàquet madur 4

All 2 grans

Musclos 400g

Anelles de calamar

Fulla de llorer

Oli d’oliva

Pebre negre

ELABORACIÓ

  1. Cuinem els musclos al vapor, en una olla posem dos dits d’aigua, un gra d’all, una fulla de llorer, un pessic de pebre i un raig d’oli. Tapem l’olla i esperem fins que els musclos s’obrin. Retirem del foc i reservem. No llencem l’aigua dels musclos, ens serviran per cuinar la pasta.
  2. Tallem les anelles de calamars a porcions més petites. Les saltegem en una paella amb oli d’oliva. Quan estiguin daurades les retirem i reservem.
  3. En la mateixa paella preparem el sofregit amb all i tomàquet ratllat. Quan hagi reduït incorporem els calamars i la carn dels musclos.
  4. Cuinem els espaguetis amb l’aigua de cocció dels musclos, si n’hi fes falta podem afegir més aigua. Deixem cuinar el temps indicat a l’envàs.
  5. Un cop cuits els barregem amb la salsa.