Ingredients (8 persones):

  • 4 pomes
  • ½ sobre de llevat químic (8 grams de pols per fornejar)
  • 50 grams de sucre (morè)
  • 180 grams de farina
  • 2 ous
  • 175 mil·lilitres de llet
  • Oli d’oliva
  • Una culleradeta de canyella en pols
  • Fruits vermells per decorar

Procediment:

  1. Col·loca la farina, el llevat químic, els ous, el sucre, la canyella, dues pomes (pelades i tallades a daus) i la llet al got batedor. Tritura fins que quedi una massa homogènia.
  2. Aboca la mescla sobre un motlle untat amb oli i espolsat de farina. Pela les altres dues pomes, talla-les en lamines i cobreix la superfície del pastís. 
  3. Forneja a 180 ºC durant 45 minuts (amb el forn preescalfat).
  4. Decora el pastís de poma amb fruits vermells i serveix!!