Aquest mes de juny fem taller de cuina intercultural.
Avui ha vingut la Nadia i ens ha ensenyat a cuinar el Tajin

TAJÍN

INGREDIENTS

Pollastre sencer

Ceba 1

Patates 3 de mitjanes i 5 de petites

All

Oli d’oliva

Sal

Pebre negre

Gingebre

Julivert

Cúrcuma

Curri

ELABORACIÓ

  1. Tallem el pollastre a trossos, el posem en un bol amb un pessic generós de sal i cobrim amb aigua. Ho deixem en remull una 10 minuts.
  2. Pelem les patates i la ceba, ho posem en remull en un altre bol amb aigua.
  3. Escorrem el pollastre i l’enrossim en una cassola amb oli d’oliva.
  4. Piquem la ceba ben fina. Piquem el julivert i tallem les patates per la meitat. Ho incorporem a la cassola.
  5. Afegim totes les espècies i cobrim amb aigua. Quan arrenqui a bullir, ho deixem cuinar uns 20-30 minuts, fins que les patates quedin ben cuites.