Aquest mes de juny fem taller de cuina intercultural.
Avui ha vingut la Nadia i ens ha ensenyat a cuinar el Tajin
TAJÍN
INGREDIENTS
Pollastre sencer
Ceba 1
Patates 3 de mitjanes i 5 de petites
All
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre
Gingebre
Julivert
Cúrcuma
Curri
ELABORACIÓ
- Tallem el pollastre a trossos, el posem en un bol amb un pessic generós de sal i cobrim amb aigua. Ho deixem en remull una 10 minuts.
- Pelem les patates i la ceba, ho posem en remull en un altre bol amb aigua.
- Escorrem el pollastre i l’enrossim en una cassola amb oli d’oliva.
- Piquem la ceba ben fina. Piquem el julivert i tallem les patates per la meitat. Ho incorporem a la cassola.
- Afegim totes les espècies i cobrim amb aigua. Quan arrenqui a bullir, ho deixem cuinar uns 20-30 minuts, fins que les patates quedin ben cuites.


Deixa un comentari