Elaborem receptes de cuina intercultural

INGREDIENTS PER 24 EMPANADES

Farina 1kg

Llevat químic 1 sobre

Mantega 200g

Formatge fresc 700g

Oli per fregir

Aigua 250ml

Sal

Sucre

ELABORACIÓ

  1. En un bol incorporem la farina, el llevat, una cullerada de postres de sal i dues cullerades de postres de sucre.
  2. Fonem la mantega al microones i l’afegim al bol, ho integrem tot junt. Incorporem l’aigua i ho anem pastant fins que ens quedi una massa homogènia.
  3. Podem donar-li uns cops sobre el marbre per acabar de preparar la massa. A continuació la tapem amb un drap de roba i la portem al congelador 5 minuts.
  4. Mentrestant esmicolem el formatge tendre.
  5. Retirem la massa del congelador i en fem porcions petites, unes boles d’uns 5 centímetres de diàmetre.
  6. Aplanem la massa i amb l’ajuda d’un rodillo la deixem ben fina. Col·loquem una porció de formatge al centre de la massa i la tanquem donant-li forma d’empanada.
  7. Fregim les empanades en una paella amb oli ben calent.
  8. Un cop cuinades podem espolsar una mica de sucre per sobre.