Tenia tot el dia lliure , em pensava “quin luxe tinc, no tothom ho té, puc anar a on vulgui i quan vulgui “… però o no ho vaig gestionar bé o no vaig saber amb qui anar. Estava avorrida i pensativa, fins que vaig moure fitxa. Fer activitats que m’agradessin a mi, i en grup. Sociable ja ho sóc, sols era triar el què volia fer… començar un curs de “viure en positiu” (som 12 dones i quina parla més que l’altre…jajaja) i ja tinc un nou grup!! Desprès m’he interessat per cursets de pintura a ‘oli i al carbó….no sóc una artista però em sento amb ganes de fer la primera passa.

Crec també que ja he treballat molt i m’ha agradat molt el poder fer-ho però que també tinc que dedicar a omplir el temps amb activitats que m’agradin a mi. M’ha costat bastant fer aquest pas, però em fa sentir satisfeta.

I em fa sentir molt millor. Ja tocava.

MBB