INGREDIENTS PER A 6 PERSONES
Formatge crema mascarpone 400g
Ous 6
Sucre glas 100g
Brioix 300g
Cacau en pols
Cafè
Sal
ELABORACIÓ
- Separem les clares dels rovells. Reservem quatre clares per a muntar-les després.
- Posem aigua en una olla i l’escalfem al foc.
- En un bol metàl·lic barregem els rovells amb el sucre glas. Quan comenci a fer espuma ho continuem barrejant al bany maria fins que dobli el seu volum. Retirem del foc i ho reservem.
- En un altre bol, batem el formatge fins que quedi cremós. Introduïm la crema que hem preparat i ho integrem tot.
- Muntem les clares en un bol net, afegim un pessic de sal. Quan estiguin a punt de neu reservem. Amb compte afegim les clares muntades amb la resta de massa. Anem barrejant amb una espàtula de silicona.
- Preparem dues tasses de cafè i mullem el brioix amb el cafè.
- En una safata o gots individuals, posem una capa de brioix i una de crema, anem repetint dues o tres vegades en funció de la mida del recipient. Acabem amb una capa de crema i espolsem cacau en pols.



Deixa un comentari