INGREDIENTS PER A 6 PERSONES

Formatge crema mascarpone 400g

Ous 6

Sucre glas 100g

Brioix 300g

Cacau en pols

Cafè

Sal

ELABORACIÓ

  1. Separem les clares dels rovells. Reservem quatre clares per a muntar-les després.
  2. Posem aigua en una olla i l’escalfem al foc.
  3. En un bol metàl·lic barregem els rovells amb el sucre glas. Quan comenci a fer espuma ho continuem barrejant al bany maria fins que dobli el seu volum. Retirem del foc i ho reservem.
  4. En un altre bol, batem el formatge fins que quedi cremós. Introduïm la crema que hem preparat i ho integrem tot.
  5. Muntem les clares en un bol net, afegim un pessic de sal. Quan estiguin a punt de neu reservem. Amb compte afegim les clares muntades amb la resta de massa. Anem barrejant amb una espàtula de silicona.
  6. Preparem dues tasses de cafè i mullem el brioix amb el cafè.
  7. En una safata o gots individuals, posem una capa de brioix i una de crema, anem repetint dues o tres vegades en funció de la mida del recipient. Acabem amb una capa de crema i espolsem cacau en pols.