SOPA JULIANA
INGREDIENTS PER A 4 PERSONES
Porro 3
Ceba dolça mitja
Pastanaga 4
Col ¼
Oli d’oliva
Sal

ELABORACIÓ
Preparem les verdures tallades a bastonets petits, la ceba, el porro, la col i les pastanagues.
Afegim un raig d’oli en una olla i ofeguem les verdures. Abans que es comencin a daurar afegim aigua i deixem bullir 10-15 minuts.
Quan tenim el brou llest i afegim la pasta i ho deixem cuinar el minuts indicats a l’envàs.

LLOM AMB TROMPETA DE LA MORT (BOLETS)
INGREDIENTS PER A 4 PERSONES
Trompeta de la mort
Llom de porc tallat gruixut 6 unitats
Ceba dolça mitja
All 2
Tomàquet madur 5
Oli d’oliva
Sal, pebre negre i pebre vermell dolç

ELABORACIÓ
En una cossola fregim el llom amb oli d’oliva, quan estigui daurat el retirem.
A la mateixa cassola sofregim la ceba tallada petita i els alls. Quan es torni transparent afegim les trompetes de la mort fins que redueixi l’aigua. Incorporem el tomàquet ratllat i condimentem amb sal i pebre. Podem afegir una cullerada de farina per espessir la salsa.
Incorporem els talls de llom i ho deixem cuinar tot junt a foc lent.