SOPA DE VERDURES
INGREDIENTS PER A 3 PERSONES
Alls tendres 2
Pastanaga 2
Porro 2
Mongeta verda 50g
Carbassó 1
Pèsols 50g
All 2
Galets petits 80g
Oli d’oliva
Sal, pebre vermell
Aigua
ELABORACIÓ
- Preparem les verdures. Pelem les pastanagues, carbassó, all. Rentem el porro i li traiem les arrels. Retirem les puntes de les mongetes i el carbassó. Tallem totes les verdures ben menudes.
- Afegim un raig d’oli en una cassola, sofregim a foc ben baix el porro i els alls. Passats deu minuts hi incorporem la pastanaga, carbassó i mongeta verda. Serà important cuinar-ho a foc ben baix perquè la verdura ens quedi tova, però no es cremi.
- Afegim aigua fins a cobrir les verdures. Quan arrenqui a bullir ho deixem cuinar 10 minuts. Salem i incorporem pebre vermell.
- Incorporem els pèsols i els galets, ho deixem cuinar 12 minuts (fins que la pasta estigui cuita) i ho retirem del foc.
POLLASTRE MARINAT
INGREDIENTS PER A 2 PERSONES
Pit de pollastre 2
Llimona
Branca de romaní
Branca de julivert
Orenga
Pebre vermell, negre i comí
Oli d’oliva
ELABORACIÓ
- Filetegem el pit de pollastre.
- En un bol incorporem el suc d’una llimona, un raig d’oli d’oliva i totes les espècies que hi vulguem incorporar. Ho barregem bé. Introduïm en el bol el pollastre filetejat i ho deixem marinar uns 30 minuts.
- Ho cuinem en una planxa o paella, no serà necessari afegir-hi oli d’oliva perquè ja en porta del marinat.
Deixa un comentari