SOPA DE VERDURES

INGREDIENTS PER A 3 PERSONES

Alls tendres 2

Pastanaga 2

Porro 2

Mongeta verda 50g

Carbassó 1

Pèsols 50g

All 2

Galets petits 80g

Oli d’oliva

Sal, pebre vermell

Aigua

ELABORACIÓ

  1. Preparem les verdures. Pelem les pastanagues, carbassó, all. Rentem el porro i li traiem les arrels. Retirem les puntes de les mongetes i el carbassó. Tallem totes les verdures ben menudes.
  2. Afegim un raig d’oli en una cassola, sofregim a foc ben baix el porro i els alls. Passats deu minuts hi incorporem la pastanaga, carbassó i mongeta verda. Serà important cuinar-ho a foc ben baix perquè la verdura ens quedi tova, però no es cremi.
  3. Afegim aigua fins a cobrir les verdures. Quan arrenqui a bullir ho deixem cuinar 10 minuts. Salem i incorporem pebre vermell.
  4. Incorporem els pèsols i els galets, ho deixem cuinar 12 minuts (fins que la pasta estigui cuita) i ho retirem del foc.

POLLASTRE MARINAT

INGREDIENTS PER A 2 PERSONES

Pit de pollastre 2

Llimona

Branca de romaní

Branca de julivert

Orenga

Pebre vermell, negre i comí

Oli d’oliva

ELABORACIÓ

  1. Filetegem el pit de pollastre.
  2. En un bol incorporem el suc d’una llimona, un raig d’oli d’oliva i totes les espècies que hi vulguem incorporar. Ho barregem bé. Introduïm en el bol el pollastre filetejat i ho deixem marinar uns 30 minuts.
  3. Ho cuinem en una planxa o paella, no serà necessari afegir-hi oli d’oliva perquè ja en porta del marinat.