INGREDIENTS PER A 5 PERSONES
2 Cebes
2 All
1 Tomàquet madur
100g Mongetes seques cuites
4 Patates petites
4 Fulles de col tallades a trossets petits
Arròs 2 grapats
Fideus número 4, 1 grapat
Bacallà dessalat al punt
Sal i pebre al gust
Oli d’oliva
ELABORACIÓ
Es talla la ceba a daus petits i es sofregeix a foc lent (“potxar”) amb l’all, sense que s’arribi a daurar.
Es ratlla el tomàquet i es sofregeix, i s’afegeix el bacallà tallat a daus. Es deixa coure fins que s’hagi begut una mica l’aigua.
Les patates tallades a daus, es fregeixen prèviament sense que s’arribin a daurar, i s’afegeixen a la cassola amb el sofregit i el bacallà.
En una olla es posa un parell de litres d’aigua a bullir.
Quan arrenca el bull s’hi pot posar tots els ingredients per que bullin junts i integrin els sabors; el sofregit amb el bacallà i les patates, les mongetes i les fulles de col tallades a dauets. Incorporem l’arròs i fideus, i ho deixem bullir el temps indicat en l’envàs.
Servir calent.
Deixa un comentari