Ingredients (5 persones)
- 2 patates mitjanes
- 80g formatge ratllat
- 2 ous
- Sal i pebre negre
Pel farcit:
- ¼ col
- 1 pastanaga
- 1 ceba
- 1 carbassó
- 1 gra d’all
- Oli d’oliva
- Sal i pebre negre
Elaboració:
- Pre-escalfar el forn a 200ºC.
- Netejar, pelar i ratllar les patates. Posar-les sobre un drap de cuina per extreure l’excés d’aigua.
- En un bol barrejar la patata ratllada, amb els ous, la sal, el pebre i el formatge.
- En una safata de forn col·locar-hi paper de forn i estendre la massa al damunt, donar-li forma rectangular. Vigilar que no quedi molt fina. Cuinar-ho al forn 20 minuts.
- Pelar la ceba, la pastanaga i l’all. Rentem la col. Tallar totes les verdures a daus petits. Cuinar-les en una paella amb oli d’oliva. Salpebrar.
- Passats els 20 minuts, retirar la massa de patata del forn, repartir les verdures per sobre i enrotllar-ho. Posar una mica més de formatge per sobre i deixar-ho al forn 3-5 minuts més fins que el formatge es fongui.
17 de març de 2022 at 14:27
Que bo a pesar de la poca confiança a poder fer el rotllo