Ingredients (5 persones)

  • 2 patates mitjanes
  • 80g formatge ratllat
  • 2 ous
  • Sal i pebre negre

Pel farcit:

  • ¼ col
  • 1 pastanaga
  • 1 ceba
  • 1 carbassó
  • 1 gra d’all
  • Oli d’oliva 
  • Sal i pebre negre

Elaboració: 

  1. Pre-escalfar el forn a 200ºC.
  2. Netejar, pelar i ratllar les patates. Posar-les sobre un drap de cuina per extreure l’excés d’aigua.
  3. En un bol barrejar la patata ratllada, amb els ous, la sal, el pebre i el formatge.
  4. En una safata de forn col·locar-hi paper de forn i estendre la massa al damunt, donar-li forma rectangular. Vigilar que no quedi molt fina. Cuinar-ho al forn 20 minuts.
  5. Pelar la ceba, la pastanaga i l’all. Rentem la col. Tallar totes les verdures a daus petits. Cuinar-les en una paella amb oli d’oliva. Salpebrar.
  6. Passats els 20 minuts, retirar la massa de patata del forn, repartir les verdures per sobre i enrotllar-ho. Posar una mica més de formatge per sobre i deixar-ho al forn 3-5 minuts més fins que el formatge es fongui.