INGREDIENTS PER A 6 PERSONES

Carbassa 500g

Bolets 300g

Ceba 1

Arròs (arborio o carnaroli) 400g

Caldo de pollastre 1 litre

Formatge parmesà 70g

Mantega 30g

Sal, pebre negre

Oli d’oliva

ELABORACIÓ

  1. Peleu i tallar la carbassa a daus. Sofregir-la 3 minuts en una cassola amb oli i acabar-la de cuinar amb aigua, fins que estigui tova.
  2. Laminar els bolets, saltejar-los en una cassola amb oli d’oliva. Quan estiguin cuits els reservem.
  3. En la mateixa cassola, sofregim la ceba picada ben fina. Quan es comenci a daurar afegim l’arròs el deixem uns minuts fins que es torni transparent. Comencem a afegir lentament el brou prèviament escalfat. Afegir un cullerot de caldo, remoure bé l’arròs i esperar que s’absorbeixi per afegir un següent. Repetir el procés el temps de cocció indicat en l’arròs i fins que estigui cuinat.
  4. Mentrestant es va cuinant l’arròs, recuperem la carbassa ja cuita i l’aixafem amb una forquilla fins a obtenir una textura de puré. Afegim el puré de carbassa i els bolets els últim minuts de cocció de l’arròs, continuem afegint caldo si és necessari.
  5. Un cop acabada la cocció, incorporem el formatge ratllat a la cassola i la nou de mantega, removent bé perquè es desfaci. Provem i corregim de sal.