INGREDIENTS PER A 4 PERSONES

Sípia neta 4

Patata gran 3

Pèsols 300g

Tomàquet 3

Pebrot verd 1

Ceba 1

Llorer 1 fulla

1 gra d’all

Ametlles

Julivert

Oli d’oliva

Sal i pebre negre i vermell

ELABORACIÓ

  1. Sofregir la sípia tallada a daus. Quan estigui enrossida retirar-la i en la mateixa cassola sofregir la ceba picada ben fina i els alls. Afegim al pebrot verd picat al sofregit.
  2. Escaldem i piquem el tomàquet, quan el sofregit estigui fet l’afegim. Salpebrem. Ho deixem cuinar fins que agafi un color torrat. Incorporem la sípia que havíem reservat.
  3. Cobrim amb aigua i esperem q que arrenqui a bullir, afegim els pèsols i les patates pelades i tallades a daus.
  4. Preparem la picada amb les ametlles, una gra d’all i julivert. L’afegim uns minuts abans que acabi la cocció.