INGREDIENTS PER A 4 PERSONES
Sípia neta 4
Patata gran 3
Pèsols 300g
Tomàquet 3
Pebrot verd 1
Ceba 1
Llorer 1 fulla
1 gra d’all
Ametlles
Julivert
Oli d’oliva
Sal i pebre negre i vermell
ELABORACIÓ
- Sofregir la sípia tallada a daus. Quan estigui enrossida retirar-la i en la mateixa cassola sofregir la ceba picada ben fina i els alls. Afegim al pebrot verd picat al sofregit.
- Escaldem i piquem el tomàquet, quan el sofregit estigui fet l’afegim. Salpebrem. Ho deixem cuinar fins que agafi un color torrat. Incorporem la sípia que havíem reservat.
- Cobrim amb aigua i esperem q que arrenqui a bullir, afegim els pèsols i les patates pelades i tallades a daus.
- Preparem la picada amb les ametlles, una gra d’all i julivert. L’afegim uns minuts abans que acabi la cocció.
Deixa un comentari