SOPA ORIENTAL
INGREDIENTS PER A 5 PERSONES

Porro 2 (fulles verdes)
Ceba mitjana 1
Bolets
Gingebre fresc (4 rodanxes)
Pastanaga 1
All 4
Ous 5
Fideus d’arròs
Costella de porc
Salsa de soja

ELABORACIÓ
Preparar el brou de carn amb aigua, porro, tres dents d’alls aixafats, 3 rodanxes de gingebre, la ceba picada, la pastanaga i els bolets. Salar i deixar bullir a foc lent de 30 a 60 minuts.

Separar la carn de la costella de porc de l’os. Daurar la carn en una paella. Quan estigui daurada afegir-la al caldo i deixar-ho bullir 10 minuts.

Cuinar els ous per fer-ne ou dur, deixar-los bullir únicament 5 minuts. Passat el temps deixar refredar i pelar-los.

Preparar la salsa per condimentar el plat, per fer-ho posar en un cassó mig vas de salsa de soja, una dent d’all aixafat, una rodanxa de gingebre i la una fulla de porro. Cuinar-ho a foc lent fins que comenci a bullir.

Cuinar els fideus d’arròs com indiqui l’envàs.

Per servir, col·locar en un bol un parell de cullerades de la salsa que hem preparat, incorporar els fideus i cobrir amb el caldo de carn. Afegir la carn de porc i l’ou tallat per la meitat.