Els Centres Cívics de Vic ens proposen un conjunt d’activitats monogràfiques que es portaran a terme aquest desembre, com a programa especial nadalenc.

Totes són gratuïtes i virtuals (a través del Youtube o via Zoom), a excepció de l’espectacle familiar Llegendes de bèsties i valentes, que es farà al jardí del CCVIC Can Pau Raba si la situació sanitària ho permet.

Inaugurem el programa aquest divendres, 11 de desembre, amb una activitat familiar en línia, Amic invisible, on compartirem pantalla i creativitat en directe (inscripció prèvia). Si algun adult té ganes de més manualitats, trobareu un videotutorial per fer una Felicitació de Nadal amb scrap, amb l’expertesa i recomanacions de l’Eva del projecte Les Hores Encantades.

També podreu gaudir d’activitats gastronòmiques: els famosos Canelons de l’Angelina, aquesta vegada cuinats en directe a través del Youtube, i Parlem de cava: una trobada virtual participativa, cadascú amb la seva copa. Farem un brindis mentre la sommelier Núria Febrer ens parla del món dels escumosos i d’alguns caves especials (inscripció prèvia). Ens agradarà escoltar les vostres recomanacions!

Essent una època de consum, ens ha semblat oportú recuperar la xerrada Una vida sostenible, a càrrec d’Yve Ramírez (http://laecocosmopolita.com/) i amb la participació del grup Residu Zero Osona. Parlarem de consum responsable, reducció de residus, activisme i recursos a l’abast de tots.

Com que aquest Nadal pandèmic serà una mica de ciència-ficció, us recomanem la xerrada d’Inés Macpherson, que ens introduirà en els mons de fantasia d’escriptores i llibres de gènere. 

Finalment, pels que el Nadal us remou o us arriben aquestes festes en un mal moment o simplement us entristeix passar-lo semiconfinats, us proposem un monogràfic on les psicòlogues de Fil a l’agulla ens donaran eines per gestionar les emocions i passar-ho de la millor manera.

Trobareu informació ampliada al web dels CCVIC. Les inscripcions per a les activitats que ho requereixen ja estan obertes. Si teniu dubtes o ens voleu fer una consulta, l’horari d’atenció telefònica és els dilluns i els dimecres de 10h a 13h i de 16h a 19h (presencialment, cal demanar cita prèvia).

Salut i cultura! 🎄