INGREDIENTS PER A 3 PERSONES
Lluç 3 filets
Patata 3
Ceba 1
Tomàquet madur 3
Pebrot verd 1
All
Romaní
Sal, pebre negre i vermell
Aigua
Oli d’oliva
ELABORACIÓ
- En una safata que pugui anar al forn, poseu una mica d’oli al fons. A sobre poseu les cebes tallades a juliana, tot fent un llit. Enfornem-ho durant 5 minuts a 180ºC.
- Pelem les patates i les talles a rodanxes, ni molt primes ni gruixudes. Les afegim sobre la ceba, salpebrem amb pebre negre i vermell. Ho cuinem 25-30 minuts més al forn. Els últims quinze minuts de cocció hi afegim els tomàquets oberts per la meitat.
- Passat el temps incorporem el peix, salpebrem de nou, amanim amb un raig d’oli d’oliva i ho introduïm de nou al forn 8-10 minuts més.
- Podem decorar amb una mica de julivert picat opcionalment.

Deixa un comentari