INGREDIENTS PER A 3 PERSONES

Lluç 3 filets

Patata 3

Ceba 1

Tomàquet madur 3

Pebrot verd 1

All

Romaní

Sal, pebre negre i vermell

Aigua

Oli d’oliva

ELABORACIÓ

  1. En una safata que pugui anar al forn, poseu una mica d’oli al fons. A sobre poseu les cebes tallades a juliana, tot fent un llit. Enfornem-ho durant 5 minuts a 180ºC.
  2. Pelem les patates i les talles a rodanxes, ni molt primes ni gruixudes. Les afegim sobre la ceba, salpebrem amb pebre negre i vermell. Ho cuinem 25-30 minuts més al forn. Els últims quinze minuts de cocció hi afegim els tomàquets oberts per la meitat.
  3. Passat el temps incorporem el peix, salpebrem de nou, amanim amb un raig d’oli d’oliva i ho introduïm de nou al forn 8-10 minuts més.
  4. Podem decorar amb una mica de julivert picat opcionalment.