PASTÍS DE FORMATGE
Ingredients (4 racions):
- 4 ous
- 500g formatge d’untar Philadephia
- 300g iogurt grec natural
- 1 cullerada sopera de farina
- 1 sobre d’stevia en pols
Elaboració:
- Pre-escalfem el forn 170ºC.
- En un bol barregem el formatge, el iogurt i l’stevia, ho fem amb unes barnilles manuals. Incorporem els ous i una cullerada de farina, barregem.
- Ho col·loquem en un motlle, a la base hi posem paper de forn, ho cuinem al forn 50 minuts a 170ºC. Podem untar el motlle amb oli perquè el paper s’enganxi més bé.
EMPANADES DE SARDINA I TONYINA I VERDURES
Ingredients(4 racions):
- 1 ceba
- 3 tomàquets
- 2 grans d’all
- 3 pastanagues
- ½ pebrot vermell
- 6 sardines
- 2 llaunes de tonyina
- 2 masses d’empanada
- 1 ou
Elaboració:
- Pelem i piquem la ceba, els alls i les pastanagues. Rentem el pebrot, el piquem. Escaldem els tomàquets, els pelem i tallem a daus.
- En una paella sofregim les verdures amb oli d’oliva. Salpebrem.
- Netegem les sardines i les hi traiem l’espina. Les marquem a la planxa.
- En el nostre cas, hem agafat una massa ja preparada, l’obrim i la tallem en quatre porcions.
- En el centre de la massa afegim el sofregit, col·loquem les sardines o tonyina segons el gust. Col·loquem una altra porció de massa al damunt i segellem amb una forquilla.
- Pintem l’empanada amb ou batut.
- Ho portem el forn, pre-escalfat a 200ºC, durant 30-35 minuts.
Deixa un comentari