Número de racions: 2
Cost del plat: 7,73€ (3,86€/ració)
Pasta al pesto
Ingredients (2 persones)
- Pasta de llenties vermelles 150g
- 2 tomàquets pera
- ½ ceba de figueres
- 1 carbassó
- Salsa pesto
- 3 gra d’all
- 1 pebrot verd
- Sal i pebre
- Oli d’oliva
Elaboració:
- Posem aigua a bullir amb una fulla de llorer, un gra d’all pelat i un raig d’oli d’oliva. Quan arrenqui el bull afegim la pasta i la deixem cuinar el temps que indiqui el fabricant, uns 5 minuts. Passat el temps ho escorrem.
- Rentem el tomàquet amb aigua. Li tallem les puntes i el tallem a daus petits. Reservem.
- Pelem i tallem mitja ceba a juliana. Rentem els tomàquets i els tallem a daus. Pelem i piquem tres grans d’all. Rentem el pebrot verd i el tallem a daus petits.
- En una paella afegim un raig d’oli d’oliva, quan estigui calent sofregim la ceba a foc lent. Quan es comenci a daurar afegim els alls i el pebrot, ho cuinem 5 minuts més. A continuació afegim el carbassó, ho deixem que es vagi cuinant a foc lent durant 15 minuts. Finalment afegim el tomàquet, remenem perquè s’integri. Salpebrem. Ho deixem cuinar 10 minuts més.
- Quan tinguem les verdures ja cuinades les retirem del foc. En un bol barregem les verdures amb la pasta i la salsa.
Deixa un comentari