Número de racions: 2

Cost del plat: 7,73€ (3,86€/ració)

Pasta al pesto

Ingredients (2 persones)

  • Pasta de llenties vermelles 150g
  • 2 tomàquets pera
  • ½ ceba de figueres
  • 1 carbassó
  • Salsa pesto
  • 3 gra d’all
  • 1 pebrot verd
  • Sal i pebre
  • Oli d’oliva

Elaboració: 

  1. Posem aigua a bullir amb una fulla de llorer, un gra d’all pelat i un raig d’oli d’oliva. Quan arrenqui el bull afegim la pasta i la deixem cuinar el temps que indiqui el fabricant, uns 5 minuts. Passat el temps ho escorrem.
  2. Rentem el tomàquet amb aigua. Li tallem les puntes i el tallem a daus petits. Reservem.
  3. Pelem i tallem mitja ceba a juliana. Rentem els tomàquets i els tallem a daus. Pelem i piquem tres grans d’all. Rentem el pebrot verd i el tallem a daus petits.
  4. En una paella afegim un raig d’oli d’oliva, quan estigui calent sofregim la ceba a foc lent. Quan es comenci a daurar afegim els alls i el pebrot, ho cuinem 5 minuts més. A continuació afegim el carbassó, ho deixem que es vagi cuinant a foc lent durant 15 minuts. Finalment afegim el tomàquet, remenem perquè s’integri. Salpebrem. Ho deixem cuinar 10 minuts més.
  5. Quan tinguem les verdures ja cuinades les retirem del foc. En un bol barregem les verdures amb la pasta i la salsa.