Ingredients (5 persones):
- 4 carbassons
- Gambetes pelades
- Tomàquet cherry
- 2 grans d’all
- Anacards
- Formatge rallat
- Sal
- Pebre negre i vermell
- Oli d’oliva
Elaboració:
- Netegem els carbassons amb aigua. Els hi tallem les puntes. Amb l’ajuda d’un espiralizador o amb un pelador tallem el carbassó en forma d’espagueti o tallarina. En el cas de no tenir aquests instruments ho podem fer amb un ganivet, serà més entretingut.
- Pelem i piquem els alls. Rentem els tomàquets.
- En una paella afegim un raig d’oli d’oliva, quan estigui calent saltegem els alls amb les gambetes ja pelades. Afegim pebre negre, vermell i sal. Afegim els tomàquets cherrys oberts per la meitat. Ho saltegem uns minuts i hi afegim el carbassó ja tallat. Ho deixem cuinar de 2 a 5 minuts en funció de quina textura ens agradi més.
- Piquem els anacards en un morter o amb l’ajuda d’un ganivet, en compte de no tallar-nos. I els afegim per damunt del plat. Afegim el formatge rallat.
Deixa un comentari