Ingredients (5 persones):

  • 4 carbassons
  • Gambetes pelades
  • Tomàquet cherry
  • 2 grans d’all
  • Anacards
  • Formatge rallat
  • Sal
  • Pebre negre i vermell
  • Oli d’oliva

Elaboració:

  1. Netegem els carbassons amb aigua. Els hi tallem les puntes. Amb l’ajuda d’un espiralizador o amb un pelador tallem el carbassó en forma d’espagueti o tallarina. En el cas de no tenir aquests instruments ho podem fer amb un ganivet, serà més entretingut.
  2. Pelem i piquem els alls. Rentem els tomàquets.
  3. En una paella afegim un raig d’oli d’oliva, quan estigui calent saltegem els alls amb les gambetes ja pelades. Afegim pebre negre, vermell i sal. Afegim els tomàquets cherrys oberts per la meitat. Ho saltegem uns minuts i hi afegim el carbassó ja tallat. Ho deixem cuinar de 2 a 5 minuts en funció de quina textura ens agradi més.
  4. Piquem els anacards en un morter o amb l’ajuda d’un ganivet, en compte de no tallar-nos. I els afegim per damunt del plat. Afegim el formatge rallat.