Ingredients (5 persones)

  • 110g de farina
  • 1 alvocat madur
  • 25ml oli d’oliva suau o oli de gira-sol
  • 50g de sucre
  • 2 ous
  • ½ cullerada de llevat en pols

Elaboració: 

  1. Pre-escalfem el forn a 170ºC.
  2. Obrim l’alvocat per la meitat i retirem la polpa. La col·loquem en un plat i l’aixafem amb una forquilla.
  3. En un bol barregem els ous i el sucre, ho batem tot junt.
  4. Afegim l’alvocat i barregem.
  5. Afegim la farina i el llevat, ho tamisem amb l’ajuda d’un colador.
  6. Untem un motlle amb oli d’oliva i afegim la massa. Ho enfornem 40 minuts a 170ºC. Passat el temps comprovem si està cuit clavant un escuradents o un ganivet al centre del pa de pessic, si surt net ja ho podem retirar del forn.