Ingredients (5 persones)
- 110g de farina
- 1 alvocat madur
- 25ml oli d’oliva suau o oli de gira-sol
- 50g de sucre
- 2 ous
- ½ cullerada de llevat en pols
Elaboració:
- Pre-escalfem el forn a 170ºC.
- Obrim l’alvocat per la meitat i retirem la polpa. La col·loquem en un plat i l’aixafem amb una forquilla.
- En un bol barregem els ous i el sucre, ho batem tot junt.
- Afegim l’alvocat i barregem.
- Afegim la farina i el llevat, ho tamisem amb l’ajuda d’un colador.
- Untem un motlle amb oli d’oliva i afegim la massa. Ho enfornem 40 minuts a 170ºC. Passat el temps comprovem si està cuit clavant un escuradents o un ganivet al centre del pa de pessic, si surt net ja ho podem retirar del forn.
Deixa un comentari