Us deixem el menú de la setmana amb diferents propostes per dinar i sopar. Durant el mes d’agost, aquesta proposta setmanal s’aturarà.

Cliqueu sobre els plats que estiguin en color verd, ja que aniran tenint una recepta associada perquè la pugueu seguir.

Dilluns 27
DinarEnsaladilla russa
Pit de pollastre amb tomàquet gratinat
Fruita del temps
SoparPèsols amb patata i sípia
Iogurt natural
Dimarts 28
DinarMeló amb pernil
Raviolis de carn
Iogurt natural
SoparGaspatxo
Broqueta de pollastre i verdures a la planxa
Fruita del temps
Dimecres 29
DinarEsqueixada de bacallà
Bunyols de carbassó
Fruita del temps
SoparMinestra de verdures
Truita a la francesa
Iogurt natural
Dijous 30
DinarGaspatxo
Arròs amb saltejat de xampinyons, ceba i pit de pollastre a daus
Fruita del temps
SoparAmanida de tomàquet
Llesca de pa amb formatge
Iogurt natural
Divendres 31
DinarAmanida tèbia de favetes
Ous al plat
Fruita del temps
SoparCrema de carbassó
Milanesa de pollastre
Iogurt natural
Dissabte 1
DinarAmanida de pasta amb salsa pesto
Peix a la planxa
Fruita del temps
SoparCoca de recapte amb ceba, tomàquet, pebrot i anxoves
Iogurt natural
Diumenge 2
DinarGaspatxo
Canelons de carbassó
Gelat de fruita
SoparAmanida de tomàquet i formatge
Hamburguesa de peix
Iogurt natural

Consideracions per a la confecció del menú setmanal

Algunes consideracions que hem tingut en compte per a la confecció del menú:

– Aspectes nutricionals
S’ha procurat que sigui un menú equilibrat i variat, basant-nos ens les recomanacions d’alimentació saludable. S’han inclòs plats i receptes adequades a la situació actual, reduint l’aport energètic degut a la menor despesa energètica i potenciant l’aport de fibra.
Es tracta d’un menú estàndard, considerat per a població adulta. Cal tenir present l’adaptació del menú per a patologies o al·lèrgies que ho requereixin.

– Proposta de plats
Es proposen plats fàcils i ràpids de preparar, sense buscar una àmplia diversitat d’aliments per evitar desplaçaments innecessaris i excessius al supermercat o botigues d’aliments. S’inclouen plats pensant en l’aprofitament d’aliments o preparacions.
Per aquells plats de major complexitat o que requereixin de més preparació, compartirem un breu vídeo explicant el procediment per a la seva elaboració. Aquests plats estan destacats en el menú de color verd.

– Noves propostes de plats
Ens agradaria que entre tots/es anéssim confeccionant els propers menús, per això us convidem a que compartiu amb nosaltres receptes de plats o bé vídeos breus on ens expliqueu aquelles receptes que més us agradin.

Les podeu compartir a través de les xarxes socials via Facebook o Instagram amb l’etiqueta #OsonamentDesDeCasa o bé a través del correu electrònic comunicacioosonament@osonament.cat .

Els vídeos els publicarem en el següent menú i inclourem aquelles receptes que ens feu arribar. Serà important que s’acompanyi de la llista d’ingredients i de l’explicació del procés d’elaboració. En el cas de gravar un vídeo, cal que sigui en horitzontal.
Esperem que us agradi i que us pugui ser d’ajuda.

Comparteix aquesta publicació: