Hummus de cigrons
Ingredients (7 persones):

– 750grs. de cigrons
– 1 llimona
– 2 grans d’all
– Oli d’oliva
– Sèsam
– Comí molt
– Pebre vermell dolç
– Sal
– Pastanaga
– Cogombre
– Api

Elaboració:

Posem en un bol els cigrons, el suc d’una llimona, 2 cullerades d’oli d’oliva, 2 grans d’all, 1 cullerada de sèsam, sal, comí i pebre vermell. Ho triturem amb la batedora fins que quedi una massa homogènia, ho provem de gust i podem afegir més especies en funció de si ens agrada més o menys picant. Les verdures les netegem i les tallem en forma de bastonets.

Hamburgueses
Ingredients (7  persones):

– 750grs. de carn picada de vedella.
– 250grs. de carn picada de porc
– 300grs. d’espinacs
– 150grs. de xampinyons
– 1 ceba 
– 2 grans d’all
– Oli d’oliva 

Elaboració:

Rentem els espinacs, pelem i piquem l’all. En una paella afegim un raig d’oli, quan estigui calent hi posem els alls i els espinacs, i ho cuinem durant 5 minuts. Reservem.

Rentem els xampinyons i els tallem a làmines. Pelem i piquem la ceba. En una paella afegim un raig d’oli, quan estigui calent hi afegim els ingredients i ho cuinem 10 minuts. Reservem.

En un bol hi posem la meitat de la carn (podem utilitzar carn de vedella o de porc en funció de les preferències) i els espinacs ja cuits. Ho amassem tot junt i li donem forma d’hamburguesa. Fem el mateix amb l’altre part de la carn i els xampinyons. Ho cuinem a la planxa.

Mousse de xocolata
Ingredients (7  persones):

– 4 plàtans.
– 3 alvocats
– Cacau en pols
– Mel

Elaboració:

Pelem els alvocats i els plàtans, els tallem en porcions petites i ho posem en un bol. Afegim una cullerada de mel i 3 cullerades de cacau en pols. Ho triturem amb la batedora i ho deixem refredar a la nevera.

Comparteix aquesta publicació: