LLENTIES ESTOFADES
Ingredients (5 racions)
- 4 pastanagues
- 1 patata
- 1 porro
- 4 tomàquets madurs
- 2 grans d’all
- 1 safata de xampinyons
- 1 pebrot
- 2 fulles de llorer
- Sal, pebre negre i vermell, comí
Elaboració:
- Preparem les verdures: rentem el porro, el pebrot, tomàquets, els xampinyons i les pastanagues. Pelem la patata, les pastanagues. Tallem totes les verdures a daus de mida gran. Ratllem el tomàquet.
- En una olla posem aigua a escalfar, fins que arrenqui a bullir.
- En una cassola afegim un raig d’oli, incorporem el porro i el sofregim un minuts. Quan estigui tou incorporem la pastanaga, la patata, l’all, els xampinyons i el pebrot. Ho cuinem tot junt un minuts. Condimentem amb sal, el pebre, comí i dues fulles de llorer.
- Finalment afegim el tomàquet rallat i les llenties. Barregem tot junt i ho cobrim amb l’aigua calenta. Ho deixem cuinar 40 minuts. Passat el temps ho provem i corregim de sal si fa falta.
BATUT DE PINYA
Ingredients (5 racions):
- 1 pinya
- Beguda d’arròs amb coco
- 1 iogurt vegetal de vainilla (500g)
Elaboració:
- Pelar la pinya i treure tots els ulls, deixant-la ben neta. Retirem el cor de la pinya i la tallem a daus.
- En el vas de la batedora hi incorporem la pinya tallada, 1 got de beguda d’arròs amb coco i un iogurt de vainilla. Ho batem fins obtenir una massa homogènia.
Deixa un comentari