Elaborem receptes de cuina intercultural
INGREDIENTS PER 5 PERSONES
Arròs basmati 2 tasses
Ceba gran 1
All 4 grans
Pastanagues 4
Panses 1 tassa
Ametlles laminades ½ tassa
Comí 1 cullerada
Cardamomom 1 cullerada
Canyella 1 cullerada
Sal i pebre negre
Brou vegetal 4 tasses
Oli d’oliva ¼ tassa
Cigrons 400g (opcional per a més proteïna)
ELABORACIÓ
- Renteu l’arròs amb aigua freda, després deixar-lo en remull durant uns 30 minuts.
- En una olla gran, escalfeu oli a foc mitjà. Afegiu la ceba i l’all picats, sofregiu.
- Incorporeu els cigrons, el comí i el cardamom. Cuineu durant uns minuts.
- Incorporeu el brou vegetal fins que bulli, després reduïu a foc lent i cuineu durant uns 10 minuts.
- En una paella separada, sofregiu les pastanagues tallades a tires i les panses amb una mica d’oli durant un parell de minuts, fins que les pastanagues estiguin una mica toves i les panses estiguin inflades. Reserveu-ho.
- Escorreu l’arròs i afegiu-lo a l’olla amb el brou. Afegiu la canyella, remeneu, després tapeu i deixeu-ho a foc lent durant uns 20 minuts, fins que l’arròs estigui cuit i hagi absorbit la major part del brou.
- Per servir, emplateu l’arròs i cobriu amb les pastanagues sofregides, les panses i les ametlles laminades.

Deixa un comentari