HUMMUS DE CIGRÓ
Ingredients (4 persones)
- 400g cigrons cuits
- Llimona
- Oli d’oliva
- Aigua
- Sal
- Pebre negre
- Pebre vermell
- Comí
- 1 gra d’all
- Llavors de sèsam
Elaboració:
- Exprimir el suc de mitja llimona. Pelar i picar els alls.
- En un bol afegir tots els ingredients i triturar-ho amb la batedora elèctrica fins obtenir una textura crema homogènia.
GUACAMOLE
Ingredients (4 persones)
- 3 alvocats madurs
- Coriandre fresc
- 1 pebrot verd
- 1 tomàquet
- 1 ceba
- 1 llima
- Sal
Elaboració:
- Pelar la ceba, netejar el tomàquet i el pebrot. Ho piquem tant fi com podem.
- Tallem els alvocats per la meitat, buidem el contingut de l’alvocat i ho col·loquem en un bol. Afegim el suc de la llima i ho aixafem.
- Afegim la ceba, el pebrot i el tomàquet, barregem. Afegim sal al gust.
Deixa un comentari