HUMMUS DE CIGRÓ

Ingredients (4 persones)

  • 400g cigrons cuits
  • Llimona
  • Oli d’oliva
  • Aigua
  • Sal
  • Pebre negre
  • Pebre vermell
  • Comí
  • 1 gra d’all
  • Llavors de sèsam

Elaboració: 

  1. Exprimir el suc de mitja llimona. Pelar i picar els alls.
  2. En un bol afegir tots els ingredients i triturar-ho amb la batedora elèctrica fins obtenir una textura crema homogènia.

GUACAMOLE

Ingredients (4 persones)

  • 3 alvocats madurs
  • Coriandre fresc
  • 1 pebrot verd
  • 1 tomàquet
  • 1 ceba
  • 1 llima
  • Sal

Elaboració: 

  1. Pelar la ceba, netejar el tomàquet i el pebrot. Ho piquem tant fi com podem.
  2. Tallem els alvocats per la meitat, buidem el contingut de l’alvocat i ho col·loquem en un bol. Afegim el suc de la llima i ho aixafem.
  3. Afegim la ceba, el pebrot i el tomàquet, barregem. Afegim sal al gust.