INGREDIENTS PER A 5 PERSONES
Bròquil 1
Cigrons cuits 400g
Ceba 1
Farina o pa ratllat (de blat, integral o de cigró) 2 cullerades
All 1
Pebre negre, pebre vermell, comí (al gust)
Sal
Oli d’oliva
ELABORACIÓ
Pelem i piquem la ceba ben fina. La sofregim en una paella amb oli d’oliva. Incorporem l’all pelat i picat.
Tallem el bròquil a porcions més petites, el bullim en una olla amb aigua durant un 5 minuts.
Triturem els cigrons amb una batedora elèctrica fins que ens quedi una massa més o menys homogènia. Posem la massa en un bol i incorporem el bròquil, la ceba i l’all sofregit, la farina o pa ratllat i les espècies al gust. Ho barregem tot junt amb una forquilla.
Perquè ens quedi la massa més consistent podem deixar reposar la massa mitja hora a la nevera.
Agafem porcions de massa, els hi donem forma d’hamburguesa i les cuines en una paella o al forn.
Deixa un comentari