GASPATXO
INGREDIENTS PER A 5 PERSONES
Tomàquets d’amanir 4
Cogombre 1
Pebrot verd 1
Ceba tendra 1
All 2-3 grans
Sal
Aigua
Oli d’oliva
Barreta de pa
ELABORACIÓ
- Netegem totes les verdures amb aigua. Pelem el cogombre, els grans d’all i la ceba tendra. Traiem les llavors del pebrot. No és necessari pelar el tomàquet i el pebrot perquè un cop triturat ho passarem pel colador per tenir una textura més fina.
- En un bol anem afegint les verdures ja netes i pelades, les tallem a porcions més petites que sigui més pràctic de triturar.
- En el bol afegim oli d’oliva, uns 50 ml i un got d’aigua. Ho triturem tot. Corregim de sal, ho triturem de nou.
- Un cop triturat, passem el gaspatxo per un colador xinés per eliminar restes de pells de les verdures, ho anem prement amb un cullerot.
TRUITA DE VERDURES
INGREDIENTS PER A 5 PERSONES
Dotzena d’ous
Ceba 2
Pebrot verd 1
Carbassó 1
Pastanaga 1
Oli d’oliva
Sal
ELABORACIÓ
- Preparem les verdures. Pelem la ceba i la pastanaga. Retirem les llavors del pebrot. Les tallem a daus petits.
- Sofregim les verdures en una paella amb oli d’oliva. Salem.
- Deixatem els ous en un bol. Un cop cuitem les verdures les afegim al bol, barregem.
- Cuinem la truita fins que l’ou quedi ben quallat.


Deixa un comentari