Ingredients (2 racions):
- Espinacs frescos
- 1 ceba de figueres
- 3 tomàquets madurs
- 2 grans d’all
- Flors de carbassó
- Formatge rallat
- Oli d’oliva
- ½ dotzena ous
- Sal i pebre negre
Elaboració:
- Pelem i ratllem mitja ceba. Pelem i piquem dos grans d’all. Netegem i ratllem els tomàquets. Netegem els espinacs.
- En una cassola afegim un raig d’oli d’oliva, quan estigui calent afegim la ceba i l’all. Ho cuinem fins que la ceba s’enrosseixi, el foc molt baix per evitar que sens cremi.
- Passat el temps afegim el tomàquet ratllat i salpebrem. Afegim els espinacs i tapem la cassola perquè es cuini al vapor. Ho deixem fins que els espinacs es redueixin. Mantenim a foc ben baix. Afegim un ou i ho deixatem. Afegim el formatge rallat i barregem.
- Netegem les flors amb aigua. Les deixem escórrer i les farcim amb la barreja.
- Preparem l’arrebossat: en un plat deixatem els ous juntament amb l’aigua freda. Seguidament afegim la farina tamisada, sense barrejar en excés. Ens ha de quedar com una textura de salsa clareta.
- Posem una paella amb oli el foc, quan estigui calent i anem afegint les flors arrebossades. Un cop cuites les posem en paper absorbent per eliminar l’excés d’oli.
Deixa un comentari