AMANIDA DE CIGRONS
Ingredients (3 persones)
- 200g de cigrons cuits
- 1 pastanaga
- 1 pebrot verd
- 1 pebrot vermell
- 1 cogombre
- 1 ceba vermella
- 1 tomàquet vermell
- Julivert
- Fulla verda: rúcula i espinacs
- Oli d’oliva
- Vinagre
- Sal
Elaboració:
- Netegem els pebrots. Pelem la pastanaga, el cogombre i la ceba. Piquem totes les verdures petites i les afegim en un bol juntament amb la fulla verda i els cigrons.
- Netegem el tomàquet i el julivert i ho piquem ben fi, ho posem en una tassa juntament amb dues cullerades soperes de vinagre, dues cullerades d’oli d’oliva i un pessic de sal. Ho barregem fins emulsionar-ho. Ho afegim a l’amanida.
GELAT DE MANGO
Ingredients (3 persones)
- 1 iogurt natural
- 1 mango
Elaboració:
- Pelem i retirem el pinyol del mango. El tallem a daus i ho col·loquem en un bol. Afegim el iogurt i ho triturem amb la batedora elèctrica.
- Tapem el recipient amb paper de plata i ho portem al congelador.
- Cada hora i durant tres hores ho triturem de nou per trencar els cristalls de gel.
Deixa un comentari