AMANIDA DE CIGRONS

Ingredients (3 persones)

  • 200g de cigrons cuits
  • 1 pastanaga
  • 1 pebrot verd
  • 1 pebrot vermell
  • 1 cogombre
  • 1 ceba vermella
  • 1 tomàquet vermell
  • Julivert
  • Fulla verda: rúcula i espinacs
  • Oli d’oliva
  • Vinagre
  • Sal 

Elaboració: 

  1. Netegem els pebrots. Pelem la pastanaga, el cogombre i la ceba. Piquem totes les verdures petites i les afegim en un bol juntament amb la fulla verda i els cigrons.
  2. Netegem el tomàquet i el julivert i ho piquem ben fi, ho posem en una tassa juntament amb dues cullerades soperes de vinagre, dues cullerades d’oli d’oliva i un pessic de sal. Ho barregem fins emulsionar-ho. Ho afegim a l’amanida. 

GELAT DE MANGO

Ingredients (3 persones)

  • 1 iogurt natural
  • 1 mango

Elaboració: 

  1. Pelem i retirem el pinyol del mango. El tallem a daus i ho col·loquem en un bol. Afegim el iogurt i ho triturem amb la batedora elèctrica.
  2. Tapem el recipient amb paper de plata i ho portem al congelador.
  3. Cada hora i durant tres hores ho triturem de nou per trencar els cristalls de gel.