RECEPTA PER A 3 PERSONES
Favetes 300g
Carxofes 3
Calamars 300g
Tomàquet madur 3
Ceba figueres 1
All 2
Sal, pebre negre, pimentó
Oli d’oliva.
ELABORACIÓ
1. En una olla amb 1,5 litres d’aigua amb sal cuinem les favetes durant 10 minuts. Les escorrem i les reservem.
2. Netegem les carxofes, quan tinguem els cors nets, els introduïm a l’olla juntament amb les favetes i ho deixem bullir 5 minuts.
3. Pelem i piquem la ceba i l’all. Ratllem els tomàquets.
4. En una cassola afegim un raig d’oli d’oliva, saltem els calamars fins que estiguin daurats, els retirem i reservem. En el mateix oli saltegem la ceba i l’all picats, afegim les carxofes que havíem reservat. Quan estigui daurada incorporem el tomàquet ratllat, condimentem amb les espècies. Afegim els calamars i les favetes. Ho integrem tot junt durant uns minuts.
Deixa un comentari