Tot comença un cop estic en mig d’una situació de  consum de alcohol desmesurat incontrolable. La gent que l’importo la meva mare en aquest cas em diu que busqui ajuda per sortir d’aquesta situació i jo en tinc moltes ganes de sortir però no se com . 

Us explicaré com era el dia a dia allà: ens despertàvem aproximadament a les 7h i netejàvem l’habitació després teníem assignades unes tasques diferents cadascú a les 8h esmorzàvem un cop acabàvem preníem la medicació a les 9h era hora de tallers que consistia en unes feines que teníem assignades fins ales 13h fins que a les dinàvem teníem un petit descans que tots fèiem servir per la dutxa.   

 En general , si que hi ha punts o moments que no ho son tan de bons perquè érem trenta persones cada una diferent i sempre hi havia diferències de opinió , la convivència no sempre era fàcil per evitar problemes o situacions tenses havies de tenir tacte, anar amb peus de plom perquè clar per exemple un estava de mala llet, l’altre trist, llavors  que havies de mirar de que deies i com ho deies per evitar situacions difícils com per exemple a l’hora de mirar la tele, cadascú volia veure una cosa diferent i al final acabàvem fent votacions per decidir el que miraríem tots. 

La valoració és bona , va bé perquè no només és el temps que estàs abstinent i prou, estar allà t’ajuda a tenir uns horaris, unes normes i també ajudar a socialitzar de una manera sana cada tarda teníem classes de tot tipus des de aprendre a ser assertiu amb els altres a prevenir recaigudes sobre salut. És a dir que el que se’n va sense aprendre res es perquè no vol. Tens una visita cada setmana amb un psicòleg amb el qual hi parles de tot, també hi ha un doctor que en aquest cas es president de la comunitat. .

Allà hi ha una sala de jocs que hi pots anar els caps de setmana que són els dies que no hi han tallers ni classes. 

 També hi ha una piscina que a l’estiu esta molt bé, a l’hivern no tant. En general la meva valoració es positiva.

Goku