Ingredients (3 persones):
- 400g de cigrons
- 2 pastanagues
- 2 llaunes de tonyina
- Olives sense pinyol
- 1 ou dur
Maionesa d’alvocat:
- 1 ou dur
- 1/2 alvocat
- 1 cullerada d’oli d’oliva
- 2 terrines de formatge fresc petites
- Suc de llimona
- sal
Elaboració:
- Escórrer els cigrons i aixafar-los amb una forquilla, no han de quedar com un paté.
- Pelar les pastanagues i tallar-les a daus petits. Bullir-les fins que quedin toves.
- Escórrer i tallar les olives a rodanxes petites.
- Posar aigua freda en un cassó, afegir-hi dos ous i un pessic generós de sal. Quan comenci a bullir comptar 10 minuts. Passat el temps retirar del foc i escórrer. Quan estigui fred el podem pelar i tallar a daus petits.
- En un bol barrejar els cigrons aixafats, la pastanaga ja cuita, la tonyina, les olives i l’ou dur.
- Preparar la maionesa d’alvocat: en un bol barrejar tots els ingredients i triturar-ho amb una batedora elèctrica fins obtenir una salsa.
- Barrejar la salsa amb l’ensaladilla.
Deixa un comentari