Ingredients massa crepes (10 unitats)
- Plàtan 3
- Ous 2
- Farina de blat o altre cereal 400g
- Llet o beguda vegetal 400ml
- Oli d’oliva
- Sal
- Canyella (opcional)
Ingredients melmelada
- Nabius (250g)
- Aigua
Elaboració
- En un bol afegir tots els ingredients de la massa i barrejar-ho bé, ha de quedar una textura homogènia sense grumolls. Els plàtans aixafar-los prèviament d’aquesta manera serà més fàcil d’integrar-los.
- Escalfar una paella amb una gota d’oli (estendre’l amb un paper de cuina). Afegir una mica de la massa preparada i estendre-la per tota la paella.
- Esperar que es cuini d’una banda, donar-li la volta i cuinar-la per l’altra. Així amb la resta de la massa.
Procediment melmelada de maduixa
- Posar els nabius i un raig d’aigua a una olla, cuinar-ho a foc lent fins que agafi una textura de melmelada. Si es vol endolcir es pot afegir una cullerada de mel.
Gelat de fruita
Ingredients (6 unitats)
- Taronges 3
- Gerds 100g
- Préssec en almívar
- Pinya al seu suc
- Gots de plàstic o motlle de gelat de plàstic/silicona
- Pals de gelat
Procediment
- Tallar la fruita en trossos petits, i introduir-la als motlles o got de plàstic.
- Esprémer el suc de les taronges. Reservar el suc del préssec en almívar i pinya en el seu suc.
- Afegir els sucs fins a omplir els espais que queda entre les fruites.
- Introduir un pal al centre i portar al congelador.
Deixa un comentari