Ingredients massa crepes (10 unitats)

  • Plàtan 3
  • Ous  2
  • Farina de blat o altre cereal 400g
  • Llet o beguda vegetal 400ml 
  • Oli d’oliva 
  • Sal
  • Canyella (opcional)

Ingredients melmelada 

  • Nabius (250g)
  • Aigua

Elaboració

  1. En un bol afegir tots els ingredients de la massa i barrejar-ho bé, ha de quedar una textura homogènia sense grumolls. Els plàtans aixafar-los prèviament d’aquesta manera serà més fàcil d’integrar-los.
  2. Escalfar una paella amb una gota d’oli (estendre’l amb un paper de cuina). Afegir una mica de la massa preparada i estendre-la per tota la paella.
  3. Esperar que es cuini d’una banda, donar-li la volta i cuinar-la per l’altra. Així amb la resta de la massa.

Procediment melmelada de maduixa

  1. Posar els nabius i un raig d’aigua a una olla, cuinar-ho a foc lent fins que agafi una textura de melmelada. Si es vol endolcir es pot afegir una cullerada de mel.

Gelat de fruita

Ingredients (6 unitats)

  • Taronges 3
  • Gerds 100g
  • Préssec en almívar
  • Pinya al seu suc
  • Gots de plàstic o motlle de gelat de plàstic/silicona
  • Pals de gelat

Procediment

  1. Tallar la fruita en trossos petits, i introduir-la als motlles o got de plàstic.
  2. Esprémer el suc de les taronges. Reservar el suc del préssec en almívar i pinya en el seu suc.
  3. Afegir els sucs fins a omplir els espais que queda entre les fruites.
  4. Introduir un pal al centre i portar al congelador.