Número de racions: 2
Cost del plat: 5,77€ (2,88€/ració)
CREMA DE PASTANAGA I POMA
Ingredients (2 racions):
- 4 pastanagues
- 2 pomes Golden
- Mitja ceba de figueres
- Sal i pebre negre
- Oli d’oliva
Elaboració:
- Pelem les pastanagues i les tallem a daus de mida mitjana.
- Pelem i tallem mitja ceba a juliana.
- En una olla posem aigua a bullir. Quan arrenqui a bullir ho retirem del foc.
- Posem una cassola de mida mitjana amb oli d’oliva al foc, quan estigui calent afegim la ceba. La sofregim a foc baix fins que quedi dauradeta. Afegim la pastanaga tallada i ho deixem cuinar 15 minuts a foc baix.
- Pelem i tallem la poma a daus, ho fem a últim moment perquè no s’oxidi. L’afegim a la cassola. Salpebrem.
- Afegim l’aigua calenta i ho deixem cuinar 15 minuts, fins que la pastanaga estigui ben tova.
- Ho retirem del foc i ho triturem amb la batedora elèctrica.
LLUÇ A LA PAPILLOTA
Ingredients (2 persones):
- 2 rodanxes de lluç
- Mitja ceba de figueres
- 1 patata petita
- 1 branca de farigola
- Sal i pebre negre
- Oli d’oliva
Elaboració:
- Pre-escalfem el forn a 200ºC.
- Pelem la ceba i la tallem a juliana.
- Pelem la patata i la tallem a rodanxes fines. Ens podem ajudar d’una mandolina si en tenim.
- Posem les rodanxes de patata en un plat, afegim un raig d’oli d’oliva i les posem 8 minuts al microones a màxima potència.
- Tallem un retall de paper de plata, en el centre hi col·loquem la rodanxa de lluç, la patata, la ceba i una branca de farigola. Salpebrem i afegim un raig d’oli d’oliva.
- Ho deixem cuinar al forn 25 minuts a 200ºC.
Deixa un comentari