Número de racions: 2

Cost del plat: 5,77€ (2,88€/ració)

CREMA DE PASTANAGA I POMA 

Ingredients (2 racions):

  • 4 pastanagues
  • 2 pomes Golden
  • Mitja ceba de figueres
  • Sal i pebre negre
  • Oli d’oliva

Elaboració:

  1. Pelem les pastanagues i les tallem a daus de mida mitjana.
  2. Pelem i tallem mitja ceba a juliana.
  3. En una olla posem aigua a bullir. Quan arrenqui a bullir ho retirem del foc.
  4. Posem una cassola de mida mitjana amb oli d’oliva al foc, quan estigui calent afegim la ceba. La sofregim a foc baix fins que quedi dauradeta. Afegim la pastanaga tallada i ho deixem cuinar 15 minuts a foc baix.
  5. Pelem i tallem la poma a daus, ho fem a últim moment perquè no s’oxidi. L’afegim a la cassola. Salpebrem.
  6. Afegim l’aigua calenta i ho deixem cuinar 15 minuts, fins que la pastanaga estigui ben tova.
  7. Ho retirem del foc i ho triturem amb la batedora elèctrica.

LLUÇ A LA PAPILLOTA 

Ingredients (2 persones):

  • 2 rodanxes de lluç
  • Mitja ceba de figueres
  • 1 patata petita
  • 1 branca de farigola
  • Sal i pebre negre
  • Oli d’oliva

Elaboració:

  1. Pre-escalfem el forn a 200ºC.
  2. Pelem la ceba i la tallem a juliana.
  3. Pelem la patata i la tallem a rodanxes fines. Ens podem ajudar d’una mandolina si en tenim.
  4. Posem les rodanxes de patata en un plat, afegim un raig d’oli d’oliva i les posem 8 minuts al microones a màxima potència.
  5. Tallem un retall de paper de plata, en el centre hi col·loquem la rodanxa de lluç, la patata, la ceba i una branca de farigola. Salpebrem i afegim un raig d’oli d’oliva.
  6. Ho deixem cuinar al forn 25 minuts a 200ºC.