Ingredients (4 persones)

  • Espirals tricolor (400g)
  • 3 ous
  • Tonyina en conserva
  • Olives farcides
  • Surimi
  • Oli d’oliva
  • 1 gra d’all
  • Sal

Elaboració: 

  1. Posem aigua en una olla i la posem al foc, esperem fins que arrenqui a bullir. Afegim la pasta, un raig d’oli d’oliva, un pessic generós de sal i un gra d’all pelat i aixafat. Ho deixem cuinar el temps que ens indiqui el fabricant. Passat el temps ho escorrem i refredem amb aigua freda.
  2. Posem aigua freda en un cassó, i col·loquem els ous i un pessic generós de sal, ho col·loquem al foc. Quan arrenqui a bullir comptem 10 minuts i ja ho podem retirar. Deixem refredar els ous.
  3. Pelem els ous i els tallem a daus. Tallem les olives per la meitat. Tallem el surimi a daus.
  4. En un bol afegim la pasta i hi barregem tots els ingredients. Podem amanir amb oli d’oliva si ho desitgem.