Aquesta setmana a l´activitat de habilitats socials que fem els dimecres ,ens han proposat de fer una reflexió de com ens veuen les persones properes a nosaltres, aquesta es la meva conclusió de l´exercici:

Jo crec que les persones properes a mi em veuen una persona constant per que no he faltat quasi mai a les activitats d´Osonament i que tinc compromís doncs porto divuit mesos abstinent, que es pot parlar amb mi de qualsevol cosa, soc una persona sociable que estic fent be el meu creixement personal, em veuen lent com una formigueta però segur de mi mateix i que segueixo endavant amb el meu procés ,algunes persones em veuen com un exemple a seguir, també diuen que tinc potencial però hi a algú que em frena una mica, que em costa fer les coses però quan mi poso no es tant difícil com em pensava, ni han que em trien com amic perquè pensen que soc una persona que val la pena, em veuen treballador, responsable, educat i  també bromista i sensible, que estic aprenent a solucionar problemes i no penso amb el consum, una persona que esta constantment amb evolució i que estic aprenent a controlar les meves emocions.

Aquesta reflexió em va ser molt gratificant doncs a tothom li va agradar i he vist tot el que he canviat amb aquest temps.

Patovic