Ingredients (3 racions):
- 1 massa rectangulars de pizza
- 1 albergínia
- 1 ceba
- 1 pebrot vermell
- Sardines en conserva
- Sal i pebre
- Oli d’oliva
Elaboració:
- Rentem les albergínies i els pebrots amb aigua.
- En una safata de forn hi col·loquem les albergínies obertes per la meitat, els pebrots i les cebes obertes per la meitat també (sense pelar). Ho untem tot amb oli i salpebrem.
- Ho col·loquem al forn, prèviament pre-escalfat a 180ºC, i ho deixem cuinar 25-30 minuts. A la meitat del temps de cocció donem la volta a les verdures.
- Un cop tenim les verdures escalivades les pelem i les tallem a tires.
- Estenem la massa, a sobre hi col·loquem el suc que han deixat les verdures a la safata del forn, i anem col·locant les verdures.
- Ho posem al forn 20 minuts més perquè es cuini la massa. Un cop cuinada col·loquem les sardines al damunt, amanim amb un raig d’oli i sal.
Deixa un comentari