Ingredients (3 racions):

  • 1 massa rectangulars de pizza
  • 1 albergínia
  • 1 ceba
  • 1 pebrot vermell
  • Sardines en conserva
  • Sal i pebre
  • Oli d’oliva

Elaboració:

  1. Rentem les albergínies i els pebrots amb aigua.
  2. En una safata de forn hi col·loquem les albergínies obertes per la meitat, els pebrots i les cebes obertes per la meitat també (sense pelar). Ho untem tot amb oli i salpebrem.
  3. Ho col·loquem al forn, prèviament pre-escalfat a 180ºC, i ho deixem cuinar 25-30 minuts. A la meitat del temps de cocció donem la volta a les verdures.
  4. Un cop tenim les verdures escalivades les pelem i les tallem a tires.
  5. Estenem la massa, a sobre hi col·loquem el suc que han deixat les verdures a la safata del forn, i anem col·locant les verdures. 
  6. Ho posem al forn 20 minuts més perquè es cuini la massa. Un cop cuinada col·loquem les sardines al damunt, amanim amb un raig d’oli i sal.