• Dàtils amb bacó
  • Salmó fumat amb formatge d’untar, daus d’alvocat amb llima i salmó fumat
  • Escalivada i anxoves
  • Olivada

SOPA TORRADA AMB PILOTILLES

INGREDIENTS PER A 6 PERSONES
Brou de pollastre 1,5 litre
Carn picada 300g
1 ou
All
Julivert
Pa ratllat
Farina
Pa sec

ELABORACIÓ
En un bol barregem la carn picada amb l’ou, el julivert i l’all ben picats, la sal i el pebre, barrejar fins que quedin tots els ingredients ben integrats, si queden les mans mullades podem afegir una mica de pa ratllat fins a tenir la textura desitjada. Fer boles de mida petita i arrebossar-les amb farina. Fregir les mandonguilles en una paella amb oli fins que quedin ben enrossides.
Posar el brou en una olla, quan arrenqui a bullir afegir el pa, barregem amb unes barnilles i ho deixem cuinar uns 20 minuts, afegim les mandonguilles i ho deixem 10 minuts més.