Ingredients

  • 120g de xocolata negre
  • 80ml oli d’oliva
  • 70g de farina
  • 1 cullerada de llevat en pols
  • 3 ous
  • 120g sucre
  • 1 pessic de sal

Elaboració

  1. Pre-escalfar el forn a 180ºC.
  2. Fonem la xocolata al bany maria. Barrejar-lo amb l’oli d’oliva.
  3. En un bol barrejar la farina amb el llevat i un pessic de sal.
  4. En un altre bol deixatem els ous amb el sucre, afegir la barreja amb la xocolata. Mica en mica afegir la barreja de la farina tamisada. Barrejar-ho suaument.
  5. Untar un motlle amb oli d’oliva i afegir-hi la massa. Cuinar-ho el fon 20-22 minuts a 180ºC.
  6. Per comprovar si està cuit, clavar la punta d’un ganivet o escuradents, si surt net ja estarà cuinat.