INGREDIENTS PER 4 PERSONES

Xocolata negra 200g 
Ou 3
Mantega 100g
Sucre 2 cullerades soperes
Farina 75g
Ratlladura de taronja
Nous trossejades 15g (opcional)

ELABORACIÓ

  1. Fonem la xocolata negra en un bol juntament amb la mantega. Ho escalfem 40 segons, traiem i ho integrem bé. Repetim el procés tres vegades.
  2. En un altre bol barregem els ous, la ratlladura de taronja, el sucre i la farina, batem fins a integrar bé tots els ingredients. Incorporem la xocolata i barregem de nou. Si ho volem podem afegir nous trossejades.
  3. Repartim la massa en quatre recipients individuals untats amb mantega. Ho cuinem al microones 5 minuts a 800W, si els hi posem d’un a un ho cuinem dos minuts a 600W.

BROWNIE AL MICROONES amb xocolata blanca i gerds

INGREDIENTS PER 4 PERSONES

Xocolata blanca 200g 
Mantega 75g
Ous 3
Sucre 2 cullerades soperes
Farina 75g
Nous trossejades
Gerds 

ELABORACIÓ

  1. Fonem la xocolata en un bol juntament amb la mantega. Ho escalfem 60 segons, traiem i ho integrem bé. Repetim el procés dos-tres vegades fins que estigui ben fosa.
  2. En un altre bol barregem els ous, la ratlladura de taronja, el sucre i la farina, batem fins a integrar bé tots els ingredients. Incorporem la xocolata i barregem de nou,
  3. Repartim la massa en quatre recipients individuals untats amb mantega. Ho cuinem al microones 5 minuts a 800W, si els hi posem d’un a un ho cuinem dos minuts a 600W.