INGREDIENTS PER A 6 PERSONES
Farina 100g
Sucre 100g
Ous 4
Nata 35% 500g
Préssec (natural o en almívar)
Sucre llustre 2 cullerades
ELABORACIÓ
- Preparem el brioix, en un bol batem els ous amb 80g de sucre fins que quedin ben cremosos i escumats. Incorporar la farina tamisada i removem amb suavitat amb l’ajuda d’una llengua.
- En una safata de forn amb un paper sulfurat estenem la massa, ho allisem amb una espàtula. Portem la safata al forn. La tindrem a 180º durant 8-10 minuts.
- Muntem la nata amb una varilla manual, quan estigui gairebé muntada afegim una cullerada de sucre llustre i la continuem muntant.
- Pelem el préssec i el tallem a daus petits. Cobrim el brioix amb la nata i a una meitat i estenem el préssec talat. Ho enrotllem. Empolsem sucre llustre al damunt.
Deixa un comentari