INGREDIENTS PER A 6 PERSONES

Farina 100g

Sucre 100g

Ous 4

Nata 35% 500g

Préssec (natural o en almívar)

Sucre llustre 2 cullerades

ELABORACIÓ

  1. Preparem el brioix, en un bol batem els ous amb 80g de sucre fins que quedin ben cremosos i escumats. Incorporar la farina tamisada i removem amb suavitat amb l’ajuda d’una llengua.
  2. En una safata de forn amb un paper sulfurat estenem la massa, ho allisem amb una espàtula. Portem la safata al forn. La tindrem a 180º durant 8-10 minuts.
  3. Muntem la nata amb una varilla manual, quan estigui gairebé muntada afegim una cullerada de sucre llustre i la continuem muntant.
  4. Pelem el préssec i el tallem a daus petits. Cobrim el brioix amb la nata i a una meitat i estenem el préssec talat. Ho enrotllem. Empolsem sucre llustre al damunt.