Ingredients (3 racions):

  • 230g arròs
  • 1L brou de pollastre
  • 400g conill trossejat
  • 3 tomàquets madurs
  • 150g faves
  • 50g mongeta verda
  • Cors de carxofa
  • Oli d’oliva
  • Sal i pebre negre
  • Colorant alimentari

Elaboració:

  1. Salpebrar el conill. Posar una mica d’oli en la paella i fregim el conill.
  2. Ratllem els tomàquets i reservem. Rentem les mongetes i les talles a trossos d’una mida de 3 centímetres aproximadament.
  3. Un cop cuit el conill el retirem, a la mateixa paella afegim oli si cal, afegim les mongetes, les faves, els cors de carxofa i el tomàquet. Deixar-ho una estona fins que hagi perdut l’aigua i quedin enrossides. Corregim de sal si cal.
  4. Afegim de nou el conill, i ha arribat el moment d’afegir l’arròs.
  5. Escalfem el brou sense que arribi a bullir.
  6. Cobrim amb el brou (afegim entre 700-900ml), repartim bé l’arròs i ho deixem cuinar 12-14 minuts. Els primers cinc minuts a foc viu i després acabem de cuinar a foc mig.