Ingredients (3 racions):
- 230g arròs
- 1L brou de pollastre
- 400g conill trossejat
- 3 tomàquets madurs
- 150g faves
- 50g mongeta verda
- Cors de carxofa
- Oli d’oliva
- Sal i pebre negre
- Colorant alimentari
Elaboració:
- Salpebrar el conill. Posar una mica d’oli en la paella i fregim el conill.
- Ratllem els tomàquets i reservem. Rentem les mongetes i les talles a trossos d’una mida de 3 centímetres aproximadament.
- Un cop cuit el conill el retirem, a la mateixa paella afegim oli si cal, afegim les mongetes, les faves, els cors de carxofa i el tomàquet. Deixar-ho una estona fins que hagi perdut l’aigua i quedin enrossides. Corregim de sal si cal.
- Afegim de nou el conill, i ha arribat el moment d’afegir l’arròs.
- Escalfem el brou sense que arribi a bullir.
- Cobrim amb el brou (afegim entre 700-900ml), repartim bé l’arròs i ho deixem cuinar 12-14 minuts. Els primers cinc minuts a foc viu i després acabem de cuinar a foc mig.
Deixa un comentari