INGREDIENTS PER A 6 PERSONES

Arròs 600g

Conill 900g

Ceba 1

Pebrot vermell 1

Tomàquet madur 4

Pèsols 100g

Carxofes 5

All 3 grans

Oli d’oliva

Safrà

Ametlles torrades 20g

Sal

Aigua 1,5 litres

Branca de romaní

ELABORACIÓ

  1. En una paella sofregir el conill tallat a trossos i salat. Un cop estigui ros, treure’l i reservar-lo.
  2. En el mateix oli sofregir la ceba i el pebrot tallat a daus petits. Incorporar els cors de carxofa. Afegir els tomàquet tallats a daus. Deixar concentrar bé el sofregit. Condimentar amb sal, pebre negre i vermell. Un cop estigui fet afegir de nou el conill.
  3. Incorporar l’arròs, remenar-ho durant uns minuts i mullar-ho amb aigua bullent. Deixar cuinar a forc fort.
  4. Afegir els pèsols i una picada feta amb el safrà, els alls i les ametlles. Col·locar una branca de romaní sobre l’arròs. Deixar cuinar el temps indicat pel fabricant.