INGREDIENTS PER A 6 PERSONES
Arròs 600g
Conill 900g
Ceba 1
Pebrot vermell 1
Tomàquet madur 4
Pèsols 100g
Carxofes 5
All 3 grans
Oli d’oliva
Safrà
Ametlles torrades 20g
Sal
Aigua 1,5 litres
Branca de romaní
ELABORACIÓ
- En una paella sofregir el conill tallat a trossos i salat. Un cop estigui ros, treure’l i reservar-lo.
- En el mateix oli sofregir la ceba i el pebrot tallat a daus petits. Incorporar els cors de carxofa. Afegir els tomàquet tallats a daus. Deixar concentrar bé el sofregit. Condimentar amb sal, pebre negre i vermell. Un cop estigui fet afegir de nou el conill.
- Incorporar l’arròs, remenar-ho durant uns minuts i mullar-ho amb aigua bullent. Deixar cuinar a forc fort.
- Afegir els pèsols i una picada feta amb el safrà, els alls i les ametlles. Col·locar una branca de romaní sobre l’arròs. Deixar cuinar el temps indicat pel fabricant.
Deixa un comentari