AMANIDA D’ARRÒS SALVATGE
Ingredients (4 racions):
- 150g d’arròs salvatge
- Tomàquet cirerol
- 2 pastanaga
- 1 pebrot vermell
- 1 pastanaga
- ½ ceba
- 1 cogombre
- Llauna de tonyina
- Sal
- Oli d’oliva
Elaboració:
- Posem aigua en una olla, quan arrenqui a bullir afegim l’arròs i el deixem cuinar el temps indicat en l’envàs, uns 40 minuts aproximadament. Afegim un raig d’oli d’oliva i un pessic de sal.
- Netegem totes les verdures, pelem la ceba, pastanaga i cogombre. Tallem totes les verdures a daus petits.
- Una vegada cuit l’arròs, l’escorrem i el deixem refredar.
- Barregem l’arròs amb les verdures i la tonyina, i ho amanim.
POLLASTRE ARREBOSSAT
Ingredients (3 racions):
- 2 pits de pollastre
- Pa rallat
- 2 ous
- Llimona
- Romaní
- orenga
- Oli d’oliva
- Sal i pebre
Elaboració:
- Exprimim el suc de la llimona i el posem en un bol, afegim un pessic de sal, pebre, unes fulles d’orenga, unes branques de romaní i un raig d’oli d’oliva.
- Filetegem el pit de pollastre i el deixem marinar uns 40 minuts amb la barreja preparada.
- Passat el temps retirem els filets de pollastre, els passem per ou batut i seguidament el pa rallat.
- El cuinem a la paella amb oli d’oliva.
Deixa un comentari