AMANIDA D’ARRÒS SALVATGE

Ingredients (4 racions):

  • 150g d’arròs salvatge
  • Tomàquet cirerol
  • 2 pastanaga
  • 1 pebrot vermell
  • 1 pastanaga
  • ½ ceba
  • 1 cogombre
  • Llauna de tonyina
  • Sal
  • Oli d’oliva

Elaboració:

  1. Posem aigua en una olla, quan arrenqui a bullir afegim l’arròs i el deixem cuinar el temps indicat en l’envàs, uns 40 minuts aproximadament. Afegim un raig d’oli d’oliva i un pessic de sal.
  2. Netegem totes les verdures, pelem la ceba, pastanaga i cogombre. Tallem totes les verdures a daus petits.
  3. Una vegada cuit l’arròs, l’escorrem i el deixem refredar.
  4. Barregem l’arròs amb les verdures i la tonyina, i ho amanim.

POLLASTRE ARREBOSSAT

Ingredients (3 racions):

  • 2 pits de pollastre
  • Pa rallat
  • 2 ous
  • Llimona
  • Romaní
  • orenga
  • Oli d’oliva
  • Sal i pebre

Elaboració:

  1. Exprimim el suc de la llimona i el posem en un bol, afegim un pessic de sal, pebre, unes fulles d’orenga, unes branques de romaní i un raig d’oli d’oliva.
  2. Filetegem el pit de pollastre i el deixem marinar uns 40 minuts amb la barreja preparada.
  3. Passat el temps retirem els filets de pollastre, els passem per ou batut i seguidament el pa rallat.
  4. El cuinem a la paella amb oli d’oliva.