INGREDIENTS PER A 6 PERSONES
5 Albergínies
1 Ceba
2 Alls
5 Tomàquets madurs
350g Calamars
150 g Arròs
Comí
Branca de canyella
Oli d’oliva
Sal i pebre negre
ELABORACIÓ
Rentem les albergínies, retirem les fulles verdes i les tallem per la meitat. Les col·loquem en una safata apta pel forn. Condimentem amb un raig d’oli, sal i pebre. Les cuinem al forn a 180º durant 30 minuts.
Cuinem l’arròs. Posem aigua en una olla, quan arrenqui a bullir l’afegim amb un pessic de sal, mitja branca de canyella i grans de comí. Ho deixem coure el temps indicat en el paquet. Passat el temps l’escorrem.
Enrossim els calamars en una paella. Quan estiguin daurats els retirem i reservem. A la mateixa paella preparem el sofregit
Preparem les verdures per fer el sofregit: pelem la ceba i la piquem ben fina, pelem i piquem els alls. Ratllem els tomàquets. Afegim una paella en un raig d’oli, sofregim la ceba i l’all, incorporem el tomàquet fins que es redueixi. Condimentem amb sal, pebre negre i pebre vermell.
Passat el temps de cocció de les albergínies, les retirem del forn. Buidem la carn amb una cullera i la reservem en un bol.
Barregem la carn de les albergínies, el sofregit i els calamars. Farcim les albergínies. Si ho volem podem afegir una m ica de formatge ratllat i gratinar-ho.
Servim les albergínies acompanyades amb l’arròs.


Deixa un comentari