Truita de patates amb carbassó al microones

Ingredients:

1 patata gran
1/2 carbassó
5ous
1 ceba petita
Sal

Preparació:
1- Talla la patata, el carbassó en làmines fines.
2- Col·loca les làmines de patata en un plat, afegeix un raig d’oli i una mica de sal. Cou-les al microones durant 3 minuts. Comprova si estan cuites i ajusta el temps si és necessari.
3- Repeteix el mateix procés amb el carbassó i la ceba.
4- Un cop els ingredients estiguin cuits, calenta la paella amb una mica d’oli. Afegeix la patata el carbassó i la ceba a la paella. D’aquesta manera, aconseguirem que estigui més cruixent.
5- D’altra banda, en un bol, bat els ous, i afegeix-hi els ingredients cuits. Barreja bé
6- Per finalitzar, col·loca la barreja a la paella i cuina a foc mitjà. Quan les bordes comencin a quallar, gira la truita amb ajuda d’una espàtula i cuina l’altre costat fins que estigui ben fet. 7- Un cop cuinada, la truita està llesta per menjar.

Amanida d’alvocat, mango i feta amb salsa de mel i mostassa

Ingredients:

1 mango madur
1 alvocat
100g de formatge feta
Enciam
Pipes de gira-sol al gust
1 cullerada de postres de mostassa
1 culleradeta de mel
15 ml d’oli d’oliva verge extra
Sal al gust

Preparació:
1- Pela i talla el mango i l’alvocat a daus petits
2- Talla el formatge feta en trossos petits
3- posa l’enciam rentat en un bol gran.
4- Per fer el muntatge de l’amanida, afegeix el mango, l’alvocat i el formatge feta a l’amanida. Escampa les pipes per sobre i barreja-ho. 5- Per fer la preparació de la salsa, en un bol petit, barreja la mostassa la mel i l’oli d’oliva. 6- Remena bé fins que quedi una salsa homogènia
7- Per finalitzar, afegeix la salsa a l’amanida i barreja suaument per distribuir-la bé.