Ingredients (4 racions):
- Massa filo 1 paquet
- Col mitja
- Pastanaga 3
- Carbassó 1
- All 2
- Ceba 1
- Llimona
- Gambetes
- Pit de pollastre
- Oli d’oliva
- Sal, pebre negre i pebre vermell
Elaboració:
- Tallem totes les verdures a juliana fina. En un bol col·loquem la pastanaga, ceba i carbassó i el suc de mitja llimona, ho barregem bé i ho deixem macerar durant 30 minuts.
- Filetegem el pit de pollastre i el tallem a daus petits. Condimentem amb sal i pebre i saltegem en una paella amb oli d’oliva. Reservem en un bol.
- Pelem i piquem dos grans d’all. Saltem en una paella les gambetes amb l’all picat. Condimentem amb sal, pebre negre i vermell. Reservem en un bol.
- En una paella cuinem totes les verdures. Retirem del foc i les barregem amb el pollastre i gambetes.
- Tallem la massa filo per la meitat, col·loquem una porció de massa i enrotllem la massa formant el rotllet. Els anem col·locant en una safata de forn folrada amb paper sulfurat.
- Pintem els rotllets amb ou batut i els cuinem al forn 5-7 minuts a 180ºC.



30 de març de 2023 at 09:28
QUINA BONA PNTA!!!!!!!! ho provaré!!!!!! 😉
28 de març de 2023 at 13:50
Jo he participat.