Ingredients (4 racions):

  • Massa filo 1 paquet
  • Col mitja
  • Pastanaga 3
  • Carbassó 1
  • All 2
  • Ceba 1
  • Llimona
  • Gambetes
  • Pit de pollastre
  • Oli d’oliva
  • Sal, pebre negre i pebre vermell

Elaboració:

  1. Tallem totes les verdures a juliana fina. En un bol col·loquem la pastanaga, ceba i carbassó i el suc de mitja llimona, ho barregem bé i ho deixem macerar durant 30 minuts.
  2. Filetegem el pit de pollastre i el tallem a daus petits. Condimentem amb sal i pebre i saltegem en una paella amb oli d’oliva. Reservem en un bol.
  3. Pelem i piquem dos grans d’all. Saltem en una paella les gambetes amb l’all picat. Condimentem amb sal, pebre negre i vermell. Reservem en un bol.
  4. En una paella cuinem totes les verdures. Retirem del foc i les barregem amb el pollastre i gambetes.
  5. Tallem la massa filo per la meitat, col·loquem una porció de massa i enrotllem la massa formant el rotllet. Els anem col·locant en una safata de forn folrada amb paper sulfurat.
  6. Pintem els rotllets amb ou batut i els cuinem al forn 5-7 minuts a 180ºC.