INGREDIENTS PER A 5 PERSONES
Massa filo
Ceba 1 gran
Pastanaga 4
Col 1
Xampinyons 1 safata
Carn (vedella, pollastre o porc)
Ou batut
Sal, pebre
Oli d’oliva
ELABORACIÓ
- Pelem les pastanagues i la ceba i les tallem a tires ben fines. Tallem la col el més fina possible. Rentem i filetegem els xampinyons.
- Saltegem les verdures amb un rajolí d’oli d’oliva en una paella tapada.
- Piquem la carn de pollastre. La saltegem en una paella a part amb una mica d’oli. Podem marinar o especiar la carn al gust. Quan estigui cuita la barregem amb les verdures. Condimentem amb sal i pebre.
- Tallem la massa a rectangles, la reservem coberta amb un drap humit perquè no s’assequi.
- Posem una porció de barreja sobre una de les làmines de pasta i la pleguem.
- Pintem els rotllets amb ou batut i ho cuinem al forn fins que agafin color, amb el forn prèviament escalfat a 200ºC.
- Per fer els rotllets de col, separem les fulles exteriors de la col procurant que no es trenquin. Les escaldem en aigua bullent i les deixem refredar en un bol amb aigua freda. Farcim les fulles de col amb la barreja de carn i verdures. Cuinar al forn uns minuts.
Deixa un comentari