INGREDIENTS PER A 5 PERSONES

Massa filo

Ceba 1 gran

Pastanaga 4

Col 1

Xampinyons 1 safata

Carn (vedella, pollastre o porc)

Ou batut

Sal, pebre

Oli d’oliva

ELABORACIÓ

  1. Pelem les pastanagues i la ceba i les tallem a tires ben fines. Tallem la col el més fina possible. Rentem i filetegem els xampinyons.
  2. Saltegem les verdures amb un rajolí d’oli d’oliva en una paella tapada.
  3. Piquem la carn de pollastre. La saltegem en una paella a part amb una mica d’oli. Podem marinar o especiar la carn al gust. Quan estigui cuita la barregem amb les verdures. Condimentem amb sal i pebre.
  4. Tallem la massa a rectangles, la reservem coberta amb un drap humit perquè no s’assequi.
  5. Posem una porció de barreja sobre una de les làmines de pasta i la pleguem.
  6. Pintem els rotllets amb ou batut i ho cuinem al forn fins que agafin color, amb el forn prèviament escalfat a 200ºC.
  7. Per fer els rotllets de col, separem les fulles exteriors de la col procurant que no es trenquin. Les escaldem en aigua bullent i les deixem refredar en un bol amb aigua freda. Farcim les fulles de col amb la barreja de carn i verdures. Cuinar al forn uns minuts.