Recepta de l’àvia:
Entrecot amb salsa de rocafort
Ingredients per dues persones:
2 entrecots de vedella, 500 gr de nata per cuinar, 200gr de rocafort i mig got de vi blanc.
Elaboració:
Es posen els entrecots a fregir amb el vi blanc ( pels que no podeu beure, l’alcohol s’evapora).
Per un altre cantó, posem la nata a escalfar-se en una paella o olla, quan estigui calenta hi afegim el rocafort en dauets petits per tal que es desfaci millor.
Quan estiguin desfets ja podeu servir, després de la presentació.
Supersayan!!!
12 de gener de 2018 at 12:16
si tu ho vols, jo un dia et diré la recepta dels calamars amb suc. els vaig
aprendre a cuinar quan tenia dotze anys. Bé llavors em van ensenyar a cuinar de tot! M’has de dir com fas la paella, iet diré com la faig jo.
fins ara.
15 de desembre de 2017 at 10:57
Molt bona la recepta. Jo l’haviat fet al pebre verd. I seguiment es molt igual un dia probal que t’agradará. fins i tot al super venen uns sobres de salses que ajudant a fer-lo mes rapida per començar. La propera faré aquesta supersayan. Encara no le provat i em fa il.lusio . Gracies