PATATA I MONGETA TENDRA

INGREDIENTS PER A 4 PERSONES

Mongetes tendres 1kg

Patata 500g

Oli d’oliva

Sal

Aigua

ELABORACIÓ

  1. Preparem els ingredients, tallem les puntes de les mongetes i les partim mida mossegada. Les ben rentem amb aigua. Pelem i tallem les patates.
  2. Posem a bullir aigua amb una mica de sal. Bullim les patates 10 minuts, hi afegim les mongetes i ho deixem coure uns 10-15 minuts més. Escorrem la verdura. Servim amb un raig d’oli d’oliva.

POLLASTRE ROSTIT

INGREDIENTS PER A 4 PERSONES

Pollastre

Cebetes

Pastanaga

Alls

Farigola

Oli d’oliva

Sal i pebre

Aigua

Canyella

ELABORACIÓ

  1. Tallem el pollastre a octaus, el salpebrem i el daurem a la cassola. El retirem i reservem. 
  2. A la mateixa cassola sofregim les cebes, els alls i pa pastanaga. Incorporem de nou el pollastre juntament amb la canyella i la farigola, ho deixem coure 10 minuts i incorporem l’aigua, tapem i deixem coure molt lentament fins que el pollastre estigui ben tou.