PATATA I MONGETA TENDRA
INGREDIENTS PER A 4 PERSONES
Mongetes tendres 1kg
Patata 500g
Oli d’oliva
Sal
Aigua
ELABORACIÓ
- Preparem els ingredients, tallem les puntes de les mongetes i les partim mida mossegada. Les ben rentem amb aigua. Pelem i tallem les patates.
- Posem a bullir aigua amb una mica de sal. Bullim les patates 10 minuts, hi afegim les mongetes i ho deixem coure uns 10-15 minuts més. Escorrem la verdura. Servim amb un raig d’oli d’oliva.
POLLASTRE ROSTIT
INGREDIENTS PER A 4 PERSONES
Pollastre
Cebetes
Pastanaga
Alls
Farigola
Oli d’oliva
Sal i pebre
Aigua
Canyella
ELABORACIÓ
- Tallem el pollastre a octaus, el salpebrem i el daurem a la cassola. El retirem i reservem.
- A la mateixa cassola sofregim les cebes, els alls i pa pastanaga. Incorporem de nou el pollastre juntament amb la canyella i la farigola, ho deixem coure 10 minuts i incorporem l’aigua, tapem i deixem coure molt lentament fins que el pollastre estigui ben tou.
Deixa un comentari